Otvoren poziv za Erazmus + mobilnosti za studente, nastavno i administrativno osoblje, rok za prijavu 17. mart 2024.

Univerzitet u Beogradu je otvorio poziv za prijavljivanje za realizaciju individualnih mobilnosti u okviru Erazmus+ programa mobilnosti studenata i zaposlenih – nastavnog i administrativnog osoblja.
 
Dodatno, otvoreni su pozivi za prijavu mobilnosti studenata i zaposlenih na partnerskim univerzitetima članicama Circle U. univerzitetske alijanse. Ove mobilnosti se takođe realizuju u okviru programa Erazmus +, s tim što bi studenti trebalo da obrate pažnju na zahteve u vezi sa poznavanjem i nivoom jezika nastave na određenim studijskim programima na partnerskim univerzitetima unutar CIRCLE U alijanse.
 
Pregled mobilnosti za koje su otvoreni pozivi za prijavu možete pronaći na sledećem linku: https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls
 
Rok za prijavu  mobilnosti  u okviru Erazmus + KA131 i CIRCLE U. ističe 17. marta 2024. godine u 23:59 časova.
 
Prijave se kao i do sada vrše isključivo preko onlajn platforme Univerziteta u Beogradu MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/). U slučaju mobilnosti administrativnog osoblja, prednost prilikom prijave imaće zaposleni angažovani na poslovima realizacije programa u oblasti međunarodne saradnje.
 
Dodatne informacije o uslovima i relevantnoj konkursnoj dokumentaciji, kao i prijavni formular, dostupni su na MobiON platformi za mobilnost UB:
 
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility
 
Za sva eventualna pitanja i nedoumice, molimo Vas da kontaktirate koordinatore za međunarodnu saradnju (Zorica Stanimirović i Dragana Ilić).



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.