>> Raspored ispita

detaljnije

>>  Upis u više godine studija u školskoj 2023/2024. godini

detaljnije

>>  Svečani prijem novih studenata Matematičkog fakulteta

Svečani prijem novih studenata Matematičkog fakulteta održaće se u petak 29. septembra 2023. godine u 10.00 časova u VHA (Veliki hemijski amfiteatar) u prizemlju zgrade na Studentskom trgu 16, ulaz B.

Pozivamo studente, članove porodica, nastavnike i saradnike Fakulteta da prisustvuju svečanom prijemu.

Spisak student mentora po studijskim programima

detaljnije

>>  Rok za prijavu, predaju i odbranu master teme u školskoj 2022/2023. godini

1. Rok za prijavu master teme 1.6.2023.

2. Rok za predaju KONAČNE verzije master rada 31.8.2023.

3. Rok za odbranu master rada 30.9.2023.    


Više informacija na https://teze.matf.bg.ac.rs/master/

detaljnije

>>  XII simpozijum 'Matematika i primene' - Nacionalni skup sa međunarodnim učešćem, Beograd, 2. i 3. decembar 2022. godine

XII simpozijum “Matematika i primene”, nacionalni skup sa međunarodnim učešćem, održaće se 2. i 3. decembra 2022. u organizaciji Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Svečano otvaranje Simpozijuma i predavanja  će biti održani u petak 2. decembra od 10.00, dok će se u subotu 3. decembra predavanja održavati u prostorijama Matematičkog fakulteta, Studentski trg 16/IV.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete u radu XII Simpozijuma „Matematika i primene“. Molimo sve zainteresovane buduće učesnike skupa, ali i goste, da popune elektronski formular za prijavu i pošalju apstrakte svojih predavanja najkasnije do 18. novembra 2022. godine.

Više informacija možete naći: https://alas.matf.bg.ac.rs/~konferencija/

detaljnije

>>  Matematički fakultet ovlašćen za ispitivanje i kontrolu iz oblasti igara na sreću

Ministarstvo finansija Republike Srbije je svojim rešenjem ovlastilo Matematički fakultet Univerziteta u Beogradu da obavlja poslove ispitivanja i kontrole na način i po postupku koji je propisan odredbama Zakona o igrama na sreću i podzakonskim aktima u oblasti priređivanja posebnih igara na sreću.

Realizacija ovih poslova u oviru Matematičkog fakulteta je poverena organizacionoj jedinici Odeljenje za ispitivanje i kontrolu.

detaljnije

>>  Dobro došli na Matematički fakultet!

Zašto da upišem Matematički fakultet?

detaljnije