>> UPIS NA MASTER I DOKTORSKE STUDIJE - PROMENA TERMINA

U četvrtak 23.10. u 18 sati u sali 718, nastavnici i asistenti Katedre za računarstvo i informatiku predstaviće izborne predmete na master studijama i, koliko vreme dozvoli, izborne predmete na osnovnim studijama.

detaljnije

>> UPIS U ŠKOLSKU 2014/2015. ZA VIŠE GODINE OSNOVNIH, MASTER I DOKTORSKIH STUDIJA

detaljnije

>> Obaveštenje za studente master studija

detaljnije

>> KONKURS ZA UPIS NA DOKTORSKE STUDIJE OD 6.10.2014. DO 15.10.2014.

detaljnije

>> KONKURS ZA UPIS NA MASTER STUDIJE OD 6.10.2014. DO 15.10.2014.

detaljnije

>> Podela studenata po grupama

detaljnije

>> Finansijske obaveze studenata

detaljnije

>> Raspored časova

detaljnije

>>  V Simpozijum - Matematika i primene, 17-18. oktobar 2014, Beograd

Svečano otvaranje Simpozijuma - petak 17. oktobar, 10 sati, svečana sala SANU

Program konferencije

V simpozijum „MATEMATIKA I PRIMENE“ - nacionalni skup sa međunarodnim učešćem, održaće se 17. i 18. oktobra 2014. u organizaciji Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU).

U petak, 17. oktobra, svečano otvaranje i predavanja će se održati u prostorijama SANU. U subotu, 18. oktobra, predavanja će se održati u prostorijama Matematičkog fakulteta, Studentski trg 16/IV.


Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće na V Simpozijumu „Matematika i primene“.

Ove godine u okviru Simpozijuma obeležavamo značajan jubilej 65 godina života i 40 godina naučnog rada profesora Miodraga Mateljevića.

Ova sekcija je posvećena obeležavanju 65 godina života i 40 godina naučnog rada našeg uvaženog profesora Miodraga Mateljevića.

Planirano je da u ovoj sekciji izlaganja imaju strani i domaći matematičari sa kojima profesor sarađuje.

Profesor Miodrag Mateljević jedan je od vodećih stručnjaka u oblasti kompleksne analize i teorije kvazikonformnih i harmonijskih preslikavanja.

On ima veliku i značajnu saradnju sa mnogim svetskim matematičarima. Njegovi naučni rezultati dali su veliki doprinos razvoju moderne kompleksne analize. Važno je istaći da profesor Miodrag Mateljević ima veliki doprinos u nastavi i u radu sa studentima. Njegovi bivši studenti nalaze se na važnim pozicijama na univerzitetima širom sveta.

Ove godine, tačnije 28. novembra, profesor Miodrag Mateljević puni 65 godina života. Osnovni biografski podaci profesora Miodraga Mateljevića se mogu naći ovdeViše informacija može se naći na sajtu Simpozijuma:
http://alas.matf.bg.ac.rs/~konferencija/

 

detaljnije