Peta letnja škola PSI:ML, 3-13.8.2019.

Microsoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica organizuju petu letnju školu mašinskog učenja "Petnica Summer Institute of Machine Learning" (PSI:ML). Letnja škola će se održati od 3. do 13. avgusta 2019. godine, u Petnici.

Ko može da se prijavi?

Za letnju školu mašinskog učenja mogu se prijaviti zainteresovani diplomci i studenti osnovnih studija tehničkih i matematičkih disciplina. Ohrabrujemo i motivisane studente drugih disciplina, koji žele da nauče više o mašinskom učenju, da se prijave, a poznavanje matematike i programiranja smatraće se prednošću.

Konkurs je otvoren do 28. februara 2019. godine, a prijava se vrši na:
http://psiml.petnica.rs/apply.php

Teme i predavači

Polaznici će biti u prilici da se kroz intenzivna celodnevna predavanja i radionice upoznaju sa osnovama mašinskog učenja i da obogate svoje znanje, kako teorijskim tako i praktičnim radom, kroz učešće u grupnim ili individualnim projektima na odabranu temu. U tome će im pomoći inženjeri Microsoft razvojnog centra u Srbiji, profesori Univerziteta u Beogradu, i drugi renomirani predavači iz ove oblasti. Neke od tema koje će obuhvatiti ovogodišnja letnja škola su: osnove mašinskog učenja, učenje bez nadzora, konvolucione i rekurentne neuralne mreže, učenje s podsticajem i brojne druge.

Za više informacija pogledajte stranicu: http://psiml.petnica.rs



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.