Potpisivanje Sporazuma o saradnji izmedju Matematičkog fakulteta i Vojne akademije u Beogradu

U utorak, 27. aprila 2010. u sali za konferencije Vojne akademije svečano je potpisan Sporazum o saradnji izmedju Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Vojne akademije u Beogradu.

Načelnik Vojne akademije, brigadni general Mladen Vuruna, čija je uža specijalnost medjunarodna saradnja obrazovnih institucija,  poželeo je dobrodošlicu predstavnicima Matematičkog fakulteta i istakao da je ovo samo prvi korak u saradnji dveju institucija.

Tom prilikom general Vuruna naglasio je da je posebno zanimljiva činjenica što je inicijativa za ostvarivanje saradnje potekla upravo od kadeta Vojne akademije sa željom da prodube postojeća i steknu neka nova znanja kada je u pitanju kraljica medju naukama.

Potpisivanju su prisustvovali predstavnici Matematičkog fakulteta: dekan, prof. dr Miodrag Mateljević, prodekan za nastavu, dr Vladimir Filipović, prodekan za nauku, dr Zorica Stanimirović i menadžer za odnose sa javnošću, Sanja Kosanović i predstavnici Vojne akademije: načelnik, brigadni general, docent dr Mladen Vuruna, prodekan za planiranje i organizaciju nastave, potpukovnik docent dr Boban Đorović, predstavnik Katedre za prirodno-matematičke i tehničke nauke, dr Ljubomir Gigović i predstavnici Studentskog parlamenta.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.