PRIPREMNA NASTAVA ZA POLAGANjE PRIJEMNOG ISPITA IZ MATEMATIKE 2022/2023

Matematički fakultet organizuje časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike za buduće studente.

Početak pripremne nastave je 15.1.2022.

Prijavljivanje za pripremnu nastavu obavlja se preko sledećeg linka
http://pripremna.matf.bg.ac.rs/, klikom na dugme Prijavite se.

Takođe, na sajtu http://pripremna.matf.bg.ac.rs/ biće iznova ažurirane informacije tokom cele pripremne nastave pa vas pozivamo da pratite taj sajt.

Pripremna nastava biće organizovana na daljinu (onlajn) posredstvom platforme Webex. Časovi će se održavati subotom u trajanju 20 termina po 3 časa odnosno ukupno 60 časova.
Pripremnu nastavu moguće je platiti u dve rate. Iznos jedne rate je 16.500 din. Za plaćanje u celosti odobren je popust tako da je ukupna cena 30 000 dinara.

Pored  pripremne nastave Matematički fakultet organizuje i probni prijemni ispit koji će biti održan 11. juna 2022. godine, u poslednjem terminu pripremne nastave. Probni prijemni ispit mogu polagati i oni koji nisu pratili pripremnu nastavu. Polaznici pripremne nastave neće plaćati polaganje probnog prijemnog ispita jer je to već uračunato u cenu pripremne nastave.Nažalost nije moguće ostaviti komentar.