Otvoren konkurs za program stručnog usavršavanja JFDP, rok za prijavu 9. jul 2010.

Detaljnije:

Postovani,

Odeljenje za međunarodnu saradnju Univerziteta u Beogradu obaveštava da će i ove godine biti raspisan konkurs JUNIOR FACUTY DEVELOPMENT PROGRAM (JFDP).

JFDP je program profesionalnog usavršavanja za nastavno osoblje koje ima radno iskustvo u predavanju na visokoškolskoj instituciji minimum dve godine i koje trenutno radi na fakultetima ili višim školama.

Program pokriva sve troškove odlaska i boravka na jednom od američkih univerziteta u trajanju od četiri i po meseca. Mogu da se prijavljuju i asistenti. Isto tako, konkurs je otvoren i za bibliotekare i administrativno osoblje koje radi na visokoškolskim institucijama, bez obzira na to što nisu zaposleni kao predavači, ali oni moraju pokazati interesovanje da podele svoje znanje i iskustvo sa kolegama i studentima u vidu predavanja, ili obuka koje će održati po povratku iz SAD.

Ovaj program u potpunosti finansira američki Stejt department, a organizuje Američki savet. Krajnji rok za prijavljivanje je 9. jul 2010. godine.

Više informacija o konkursu možete naći ovde.

Prezentacija ovog programa biće održana 24. maja na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Pozivnica za sve zainteresovane kandidate za JFDP može se preuzeti ovde.



Ostavite vaš komentar:


(opciono)
(nece biti prikazano)