Астромундус - дипломски академски програм из астрофизике, рок за пријаву 30. новембар 2010.

АстроМундус је недавно успостављен међународни дипломски академски програм из астрономије и астрофизике (2 године, 120 ЕСПБ) који је Европска комисија одобрила као Еразмус Мундус мастер програм (Erasmus Mundus Masters Course) који се спроводи на следећим институцијама: Институт за астро- и физику честица, Универзитет у Инзбруку, Катедра за астрономију, Универзитет у Падови, Одсек за астрофизику, Катедра за физику, Универзитет у Риму "Tor Vergata", Институт за астрофизику, Катедра за астрономију, Универзитет у Гетингену, Катедра за астрономију, Математички факултет, Универзитет у Београду. Европска комисија је обезбедила неколико Еразмус Мундус стипендија како за студенте из, тако и за студенте ван Европе. Одабир студената врши се првенствено на основу приказаног успеха.

Позив за пријаву се односи на студијски програм који почиње у септембру 2011. Рок за пријаву је 30. новембар 2010. за студенте из и ван Европске Уније!


Више информација можете наћи на интернет страници Катедре за астрономију, Математичког факултета или на званичној интернет страници АстроМундус програма


Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести