Летња школа за студенте на Архус универзитету, Данска - AU Summer University 2021.

Архус универзитет у Данској (Aarhus Уniversity, https://www.au.dk/) организује летњу школу за студенте под називом AU Summer University 2021.

С обзиром на партнерство са Архус универзитетом у оквиру недавно одобреног пројекта Erasmus+ програма Circle U, студенти Универзитета у Београду заинтересовани за учешће у летњој школи, биће ослобођени плаћања трошкова похађања курсева. Већина курсева биће онлајн, а уколико се студент одлучи за курсеве који се реализују на Архус универзитету, сносиће остале релевантне трошкове пута и боравка у Данској.

Додатне информације о понуди курсева и начину пријаве кандидата и остале релевантне информације доступне су на следећем линку:

https://international.au.dk/education/admissions/summeruniversity/welcome-to-au-summer-university/

Да би студенти студенти били ослобођени плаћања трошкова одабраног курса, неопходна је номинација Универзитета у Београду. Заинтересовани студенти би требало да се најпре јаве мејлом координаторима за међународну сарадњу на Математичком факултету, проф. Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs) и проф. Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs), најкасније до 15. марта 2021. године. Списак заинтересованих студената са Математичког факултета биће прослеђен Универзитету у Београду.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести