Pearson, представништво у Београду

Водећа светска образовна компанија, Pearson, има представника у Београду од 2015. године.

Професорима Математичког факултета нудимо могућност да на нашем сајту https://heuk.pearson.com/ погледају наша штампана и дигитална издања.

Уколико будете заинтересовани за неки наслов који бисте користили у настави, можете се обратити представнику компаније и затражити бесплатан примерак.

Уз књигу професори добијају и приступ Pearson онлајн материјалима које могу користити током предавања.

Како се многе ствари у образовању мењају и прате новине у технолошким достигнућима, тако је и Pearson омогућио да се део његових производа користи на интернету.

Сваки предмет има подршку на платформама које се називају MyLab and Mastering: http://www.pearsonmylabandmastering.com/global/

У сарадњи са професорима са Харварда, Pearson је направио платформу Learning Catalytics, која поспешује интерактивно учење и могућност коришћења мобилних уређаја студената у току наставе у образовне сврхе: https://learningcatalytics.com/

Поред наведеног, Custom publishing представља могућност да се објави књига за Pearson и до сада смо имали успешну сарадњу са професорима из региона.

Уколико вас занимају нови наслови, увек се можете обратити представнику Pearson-а и добити свој примерак или код преко кога можете приступити једној од платформи.

За додатна питања можете се обратити Марини Мудреновић мејлом на: Marina.mudrenovic@pearson.com


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести