БГ ПРАКСА 2016

Универзитет у Београду и Градска Управа града Београда са задовољством позивају студенте завршних година да се пријаве за учешће у програму Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА 2016.

Програм Универзитетска радна пракса – БГ ПРАКСА реализује Центар за развој каријере Универзитета у Београду у сарадњи са Градском управом града Београда од 2010. године.

Програм омогућава студентима да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама, те да стекну практична знања, вештине и релевантно радно искуство током студија и на тај начин унапреде своје академско образовање.

У протеклих шест година реализације преко 1300 студената са 24 факултета Универзитета у Београду стекло је прво радно искуство у институцијама чији је оснивач град.

Интегрални текст конкурса (са детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла и условима за сваку позицију, као и потребним документима) и Водич кроз конкурс доступни су на сајту Центра за развој каријере.

Програм БГ ПРАКСА 2016 реализоваће се као четворомесечна пракса уз менторску подршку. Планирано је да се пракса реализује у периоду од 1. јуна до 1. октобра. Свим студентима – полазницима програма током трајања праксе биће обезбеђена накнада за топли оброк и превоз.

На конкурс се могу пријавити заинтересовани студенти завршних година електронским путем и неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању на сајту Центра за развој каријере Универзитета у Београду.

Рок за пријаву је 13. април 2016. године у поноћ.

Плакат
Инфо
Позиције за студенте Матфа


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести