МАТФ Hackathon 2023. у организацији Студентске уније математичара - СУМА

МАТФ Hackathon 2023

Време је за ново програмерско такмичење!

Студентска унија математичара “СУМА” организује трећи по реду МАТФ Hackathon 2023.

МАТФ Hackathon 2023 је 24-часовно програмерско такмичење које ће се одржати 8. и 9. априла 2023, и то по први пут уживо! То значи да све такмичаре очекује узбудљива и незаборавна ноћ на факултету, која ће бити значајан искорак у вашем развојном путу програмера!

Први корак представљају квалификације, које ће се одржати 2. априла 2023. у онлине формату. Сви пријављени тимови ће давати одговоре на постављена питања из општег знања о програмирању и математици, као и на питања која су уско везана за тему такмичења.

Десет најбоље пласираних тимова ће након квалификација имати прилику да се такмиче у финалу где ће своја знања, вештине, креативност и тимски рад моћи да искористе у реалном окружењу и на реалном проблему. Циљ такмичења је да је млади и ентузијастични тимови за кратко време дизајнирају и израде софтверско решење на задату тему. Кликом на дугме “Пријави се!”, поред значајног искуства, добијате и прилику да освојите неку од вредних награда. Наиме, за прво место, обезбеђена је награда у вредности од 100000 динара, за друго место 60000 динара, а за трећепласирану екипу, награда у вредности од 40000 динара.

Поред тога, тимови ће у току израде својих решења имати подршку и помоћ ИТ стручњака са вишегодишњим искуством у својим областима, у виду консултација. Такмичари могу користити технологије по избору, све док та технологија може да испрати захтеве задатог задатка. Тема овогодишњег такмичења је за сада тајна, а биће откривена на сам дан такмичења.

Форма за пријаву се налази на следећем линку, а пријаве су отворене до 30. марта 2023. године у 23:59. Све неопходне информације везане за такмичење у наредном периоду можете наћи на нашем сајту https://www.sumamatf.rs/ и Инстаграм профилу @suma_matf.

Квалитетан програмер свој пут гради искуством, ширећи своје видике. Нека зато МАТФ Hackathon 2023 буде ваш наредни степеник!

Чекамо вас!


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести