Отворен конкурс за програм стручног усавршавања JFDP, рок за пријаву 9. јул 2010.

Детаљније:

Постовани,

Одељење за међународну сарадњу Универзитета у Београду обавештава да ће и ове године бити расписан конкурс JUNIOR FACUTY DEVELOPMENT PROGRAM (JFDP).

JFDP је програм професионалног усавршавања за наставно особље које има радно искуство у предавању на високошколској институцији минимум две године и које тренутно ради на факултетима или вишим школама.

Програм покрива све трошкове одласка и боравка на једном од америчких универзитета у трајању од четири и по месеца. Могу да се пријављују и асистенти. Исто тако, конкурс је отворен и за библиотекаре и административно особље које ради на високошколским институцијама, без обзира на то што нису запослени као предавачи, али они морају показати интересовање да поделе своје знање и искуство са колегама и студентима у виду предавања, или обука које ће одржати по повратку из САД.

Овај програм у потпуности финансира амерички Стејт департмент, а организује Амерички савет. Крајњи рок за пријављивање је 9. јул 2010. године.

Више информација о конкурсу можете наћи овде.

Презентација овог програма биће одржана 24. маја на Филолошком факултету Универзитета у Београду. Позивница за све заинтересоване кандидате за JFDP може се преузети овде.


Оставите ваш коментар:


(опционо)
(неће бити приказано)

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести