Нови Еразмус+ општи позив за 2017. годину

Објављен је нови Еразмус+ општи позив за предлоге пројеката за 2017. годину у којем се налазе рокови за све појединачне компоненте програма.

Захваљујући томе што су недавно започете припремне мере за пуноправно учешће Србије у програму, институције из Србије ће од овог конкурсног рока имати могућност ограниченог учешћа у неколико нових врста пројеката. Поред могућности које иначе има као партнерска земља региона Западног Балкана, за Србију су сада додатно доступни пројекти за:

  • КА1 Мобилност за школе
  • КА1 Мобилност у области стручног образовања и обука
  • КА1 Мобилност у области образовања одраслих
  • КА1 Мобилност младих
  • КА2 Стратешка партнерства у области стручног образовања и обука


Преглед свих врста пројеката у којима Србија може да учествује, као и рокова у оквиру овог Конкурса, можете погледати ОВДЕ.

Више детаља о правилима, и могућностима учешћа можете пронаћи у ажурираној верзији Еразмус+ Програмског водича за 2017. годину. Ускоро се очекује објављивање и Националног позива за пројекте за које се пријаве подносе Фондацији Темпус.

On-line пријавни формулари и пратећа документација су тренутно у изради и биће објављени у најкраћем року на сајтовима националних агенција (у случају децентрализованих акција) и Извршне агенције за образовање, аудиовизуелне садржаје и културу (EACEA), док ће за пријаве које се подносе Фондацији Темпус више информација бити благовремено објављено на сајту Фодације Темпус www.erasmusplus.rs


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести