Отворен позив за пријаву за Еразмус + студентске праксе, рок 16. октобар 2022.

Универзитет у Београду је 12. септембра 2022. отворио позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус + програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе (student mobility for traineeships).

У оквиру Кључне акције 103 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано у отвореном позиву на платформи MobiON.

Напомена: студенти УБ заинтересовани за праксе, програм неће бити у могућности да реализују у Великој Британији у оквиру овог позива.

Пријаве се врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/). На Mobion платформи, у делу OPEN CALLS у падајућем менију треба изабрати опцију "Outgoing student mobility for traineeship: I'm a student at Uinversity of Belgrade interested in student mobility for traineeship".

Напомињемо да, у оквиру овог позива, мобилност студената може бити реализована у периоду од 1. децембра 2022. до 15. маја 2023. године.

Рок за подношење пријава истиче 16. октобра 2022. године у 23:59 часова.

Додатне информације о студентским праксама, условима и релевантној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на страницама

https://erasmusplus.rs/stipendije/erasmus-plus-studentske-razmene-i-prakse/

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing students-for-traineeships

 


Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести