Све вести

Геометрија 5 - резултати писменог и поправног теста у испитном року Јун 1 2024

Резултати 

Студенти који имају 20 или више поена су положили писмени део испита Геометрија 5 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на професоровом сајту). Заинтересовани за увид у радове могу се јавити путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре, а најкасније до уторка у 11 часова пре подне ради прецизирања термина увида. Честитам свима јер сте сви положили писмени део испита, а посебно похваљујем колегиницу Јелену Илић на најбоље урађеном писменом делу испита! Поносна сам на знање и креативност које сте показали у овом року!

 

Резултати поправног теста (било је потребно освојити бар 10 поена да би се положиле предиспитне обавезе)


детаљније >>

Аналитичка геометрија / Геометрија 1 резултати писменог дела испита у испитном року Јун 1 2024

Резултати поправног теста (поништавају се резултати теста рађеног у мају и рачунају се само ови нови резултати) Посебно похваљујем колегу Вукашина Пантелића за најбоље урађен поправни тест!

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Геометрија 1

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Аналитичка геометрија

Студенти који имају 20 или више поена од 40 поена на писменом делу испита су положили писмени део испита Аналитичка геометрија / Геометрија 1, квалификовали су се за усмени део испита. Више информација о усменом можете наћи на професоровом сајту (њему се обраћате поводом заказивања термина усменог). Увид у радове може бити 16.6.2024. у 8:15 ујутру у кабинету 839, али је неопходно најавити се путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре, а најкасније до петка у 20 часова. 

Честитам свим колегама које су положиле писмени део испита, а посебно Војину Бојићу, Софији Ковачевић, Анђели Радеки, Борису Ћеранићу, Лазару Брајовићу и Милици Гаљак! Поносна сам на знање које сте показали!


детаљније >>

Основи геометрије / Геометрија 2 - резултати писменог у Јун 1 2024 испитном року

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Геометрија 2

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Основи геометрије 

Студенти који имају 22 или више поена од 60 су положили писмени део испита Геометрија 2 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на факултетској страници др Мирославе Антић). Термин увида у радове може бити у четвртак 13. јуна 2024. године у 8:15 ујутру у кабинету 839, али неопходно је најавити се путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре (а најкасније до среде у 14:00). Колегиницу Александру Селаковић 390/2022 (положен писмени део испита са 22 поена) молим да запамти да јој је предметни асистент др Милош Ђорић.

Честитам свим колегама који су положили писмени део испита! Посебно похваљујем колегу Огњена Ковачевића који је најбоље урадио писмени део испита.


детаљније >>

Геометрија 2 / Основи геометрије - резултати писменог дела испита у Јануару 2

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Геометрија 2

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Основи геометрије 

Студенти који имају 22 или више поена од 60 су положили писмени део испита Геометрија 2 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на факултетској страници др Мирославе Антић). Термин увида у радове може бити у суботу 10. фебруара 2024. године у 8:15 ујутру у кабинету 839, али неопходно је најавити се путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре (а најкасније до петка у 23:00). 

Честитам свим колегама који су положили писмени део испита! Посебно похваљујем колегу Бориса Станковића који је најбоље урадио писмени део испита.


детаљније >>

Геометрија 2 / Основи геометрије - резултати писменог у испитном року Јануар 1

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Геометрија 2

Резултати за студенте којима се курс у Хипатији зове Основи геометрије 

Студенти који имају 22 или више поена од 60 су положили писмени део испита Геометрија 2 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на факултетској страници др Мирославе Антић). Термин увида у радове може бити у понедељак 22. јануара 2024. године у 8:15 ујутру у кабинету 839, али неопходно је најавити се путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре (а најкасније до недеље у 13 часова). 

Честитам свим колегама који су положили писмени део испита! Посебно похваљујем колегу Милана Гелића који је најбоље урадио писмени део испита.


детаљније >>

Геометрија 5 - резултати писменог у Септембру 2

Резултати 

Студенти који имају 20 или више поена су положили писмени део испита Геометрија 5 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на професоровом сајту). Заинтересовани за увид у радове могу се јавити путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре, а најкасније до среде у 14 часова. Честитам свима јер сте сви положили писмени део испита, а посебно похваљујем колеге Петра Милосављевића и Ђорђа Петровића на одлично урађеном писменом делу испита.


детаљније >>

Геометрија 2 Септембар 1 2023 - резултати

Резултати 

Студенти који имају 22 или више поена од 60 су положили писмени део испита Геометрија 2 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на факултетској страници др Мирославе Антић). Термин увида у радове може бити 7. септембра 2023. године у 12:15 у кабинету 839, али неопходно је најавити се путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре (а најкасније до среде у 13 часова). Колега Милош Бркић је распоређен код колеге Милоша Ђорића (освојио је 13 поена).

Честитам свим колегама који су положили писмени део испита. Посебно похваљујем колегу Ђорђа Петровића који је најбоље урадио писмени део испита.


детаљније >>

Геометрија 5 - резултати писменог дела испита у Септембру 1

Резултати 

Студенти који имају 20 или више поена су положили писмени део испита Геометрија 5 и квалификовали су се за усмени део испита (више информација је на професоровом сајту). Заинтересовани за увид у радове могу се јавити ради договора око термина путем мејла katarina.lukic@matf.bg.ac.rs што пре, а најкасније до суботе у 14 часова. Честитам свима јер сте сви положили писмени део испита, а посебно похваљујем колеге Луку Хаџи Јорданова, Марка Тошића, Милоша Милићева и Луку Петковића на показаном знању и одлично урађеном писменом делу испита.


детаљније >>Текући курсеви