Сајам послова и пракси - Math&Co у организацији Студентске уније математичара СУМА

Притисак потребе за оригиналношћу потискује креативне и отворене на сам врх пирамиде. Иновација је карта за путовање ка том врху, па те због тога позивамо да присуствујеш другом по реду бесплатном сајму послова и пракси “Math&Co. - Without innovation we cannot advance!”, у организацији Студентске уније математичара “СУМА”.

У Београду, 10. децембра 2022. године у трајању од 11.00 до 15.00 часова, одржаће се бесплатани сајам послова и пракси у просторијама Математичког факултета, у улици Светог Николе 39.

Компаније које диктирају правац развоја математике и информатике приказаће начин њиховог функционисања, као и искуство које рад у њиховим тимовима пружа. Представници компанија ће имати привилегију да препознају и одаберу најбоље студенте током Company Circle-а, али и панел дискусија. Повежи се са послодавцима и компанијама и прошири своје видике и знања из различитих сфера!

На панел дискусије се можеш пријавити на нашем сајту, а за сам сајам није потребна пријава.

У пријави на панел дискусије са компанијама партнерима можеш оставити ЦВ како би дошао/ла до новог послодавца, праксе или посла! Због ограниченог броја места пријава за панел дискусије је неопходна.


Све неопходне информације везане за пројекат у наредном периоду можете наћи на нашем сајту https://www.sumamatf.rs/ и Инстаграм профилу @сума_матф .


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести