Отворен позив за пријаву за Еразмус + студентске праксе, рок за пријаву 18. децембар 2022.

Универзитет у Београду је отворио позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључне акције 103 Еразмус + програма мобилности студената за одлазак на стучне праксе (student mobility for traineeships).

У оквиру Кључне акције 103 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) студенти УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у оквиру програма стручне праксе на партнерским институцијама у иностранству или другим организацијама, како је прецизирано у отвореном позиву на платформи MobiON.

Пријаве се врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду МобиОН (https://mobion.bg.ac.rs/). На MobiON платформи, у делу OPEN CALLS у падајућем менију треба изабрати опцију "Outgoing student mobility for traineeship: I'm a student at Uinversity of Belgrade interested in student mobility for traineeship". Студенти сами проналазе одговарајуце институције на којима би реализовале праксу.

Напомињемо да мобилност студената у оквиру овог позива може бити реализована закључно са 31. октобром 2023. године (одлазак, боравак од минимално 2 месеца и повратак), али не после овог датума. Рок за подношење пријава на MobiON платформи истиче 18. децембра у 23.59 часова.

Додатне информације о студентским праксама, условима и неопходној конкурсној документацији, као и пријавни формулар, доступни су на страницама

https://erasmusplus.rs/stipendije/erasmus-plus-studentske-razmene-i-prakse/

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/how-to-apply/ka103/required-documents-ka103-outgoing-students-for-traineeships

За додатне информације заинтересовани студенти се могу обратити проф. Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs), проф. Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs) или проф. Бојани Милошевић
(bojana[at]matf.bg.ac.rs).


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести