Јавни позив Фондације Темпус за пријављивање предавача на високошколским установама за обуку за извођење наставе на енглеском језику

Фондација Темпус, путем пројекта подржаног од стране амбасаде Сједињених Америчких Држава у Београду, објављује јавни позив за обуке предавача за извођење наставе на енглеском језику на четири највећа државна универзитета у Србији: Универзитету у Београду, Универзитету у Новом Саду, Универзитету у Нишу и Универзитету у Крагујевцу.

Обука ће бити спроведена од стране стручњака у области англистике и представника горе наведених државних универзитета. Обука би отпочела почетком новембра 2022. године и трајала би око два месеца, а план и динамика  били би утврђени у договору између полазника и предавача (један до два двочаса недељно).

Учешће у обуци је бесплатно, а учесницима ће бити обезбеђени и материјали за рад. Обука ће бити спроведена у просторијама матичних универзитета. На крају обуке, свим полазницима који положе завршни тест биће додељен сертификат који издаје Фондација Темпус.

Више информација и пријавни формулар могу се наћи на страници

http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1951

Пријава траје до недеље, 15. октобра 2022. године.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести