'Савремена математика и примене – AfterMath', 26-30. октобар 2022, Палић

Студентска конференција “Савремена математика и примене – AfterMath“ одржаће се од 26. до 30. октобра 2022. године у Студентском комплексу „Палић“ на Палићу.
Конференција има за циљ да промовише мултидисциплинарност као и да створи јединствену прилику за размену и имплементацију научних достигнућа, те упозна студенте са њиховим могућностима након завршетка студија. Учешћем на догађају студенти се могу едуковати у вези са актуелним и интересантним питањима из области математике, информатике и астрономије.
Од најбољих професора Универзитета у Београду и гостујућих предавача из компанија партнера пројекта, имаћете прилику да учите и упознате се са новим правцима у истраживањима и постигнутим резултатима, те да се информишете о начину пословања водећих компанија на нашем тржишту и стекнете неопходна знања за прве кораке у изградњи каријере. Компаније својим предавањима покривају популарне теме из софтверског инжењеринга, гејминга, актуарства и нових програмских језика. Више информација можете пронаћи на сајту.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести