ДОДАТНА СЛОБОДНА МЕСТА ЗА ПРИПРЕМНУ НАСТАВУ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ИЗ МАТЕМАТИКЕ 2022/2023

Математички факултет организује часове припремне наставе за полагање пријемног испита из математике за будуће студенте.

Због интересовања будућих студената, формирана је још једна група за припремну наставу у којој је остало још неколико слободних места. За услове плаћања приликом накнадних пријава, молимо вас да нам се обратите на мејл адресу pripremna{at}матф.бг.ац.рс. Пријављивање за припремну наставу обавља се преко следећег линка
http://pripremna.matf.bg.ac.rs/, кликом на дугме Пријавите се.

Такође, на сајту http://pripremna.matf.bg.ac.rs/ биће изнова ажуриране информације током целе припремне наставе па вас позивамо да пратите тај сајт.

Припремна настава биће организована на даљину (онлајн) посредством платформе Webex. Часови ће се одржавати суботом у трајању 20 термина по 3 часа односно укупно 60 часова.

Припремну наставу могуће је платити у две рате. Износ једне рате је 16.500 дин. За плаћање у целости одобрен је попуст тако да је укупна цена 30 000 динара.

Поред  припремне наставе Математички факултет организује и пробни пријемни испит који ће бити одржан 11. јуна 2022. године, у последњем термину припремне наставе. Пробни пријемни испит могу полагати и они који нису пратили припремну наставу. Полазници припремне наставе неће плаћати полагање пробног пријемног испита јер је то већ урачунато у цену припремне наставе.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести