'Савремена математика и примене – AfterMath' у организацији Студентске уније математичара 'СУМА'

Студентска конференција „Савремена математика и примене – AfterMath“ одржаће се од 28. до 31. октобра 2021. године у Студентском комплексу „Палић“ на Палићу.


Пред Вама је прилика да уз помоћ стручњака из компанија Quantox Technology, Globos осигурање, Seven Bridges и Mad Head Games, те цењених професора са нашег факултета и гостујућих предавача начините битан корак на путу свог развоја и каријере. Сви они су спремни да своје знање и експертизу поделе и пренесу на Вас.

Академске активности покривају следеће области изучавања: софтверски инжењеринг, објектно-оријентисано програмирање, актуарство и финансије, статистичке моделе и временске серије, геометрију, астрономију... Теме обухватају најзанимљивија и најактуелнија достигнућа из сваке од наведених области. Поред поменутог, студенти ће имати прилику да учествују и у soft skills радионицама, које имају за циљ да развију неформалних вештина (припрема и писање CV-ја, припрема за разговор за посао и сл.) неопходних за запошљавање и успешну каријеру. Такође, представници компанија партнера ће организовати симулације интервјуа за запошљавање као и company circle у оквиру којих ће студенти моћи да се упознају о начину пословања водећих компанија на нашем тржишту и представе се на пробном разговору за посао.

Не пропустите прилику да се дружите са колегама из целе Србије који су заинтересовани за математику и њене примене. Хајде да заједно разменимо искуства и стекнемо нова знања и пријатељства.

Пријаве за конференцију „Савремена математика и примене – AfterMath“ биће отворене 17. септембра 2021. године у 20.00 часова на сајту Студентске уније математичара „СУМА“: http://www.sumamatf.rs. Број места је ограничен, те стога у 20.00 часова  посетите наш сајт где ћете пронаћи све додатне информације и пошаљите нам своју пријаву и осигурајте учешће на AfterMath 2021.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести