Настава у јесењем семестру школске 2020/21. године

Настава на Математичком факултету у првом семестру школске 2020/21. године одржаваће се онлајн, уз могућност комбиновања са класичном организацијом наставе, према распореду часова и уз поштовање свих препоручених мера здравствене заштите.

Настава за студенте прве године почиње у понедељак 5. октобра 2020. године. Пријем студената прве године биће одржан у четвртак 1. октобра 2020 у 11.00 на платоу испред улаза на Математички факултет (где је вршена прозивка за упис). Студентима ће се обратити чланови Управе и представници стручних служби. У петак 2. октобра 2020. године биће одржан пробни час на даљину. Детаљнија обавештења о пробном часу, студенти прве године ће добити 30. септембра 2020. године на своје е-адресе којима су се регистровали за онлајн упис.

Настава за студенте виших година основних и мастер студија почиње у понедељак 12. октобра 2020. године.

Постојаће могућност да се настава на даљину организује и у факултетским учионицама. У тим случајевима, часовима могу да присуствују и студенти, и то искључиво по договору са наставником или према распореду који наставник одреди. За групе са малим бројем студената, може се организовати и класична настава, у складу са претходним договором између наставника и студената.

Техничка упутства о онлајн настави доступна су на http://alas.matf.bg.ac.rs/?cont=manuals

Детаљније информације биће накнадно објављене.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести