Конкурс УБ за доделу награда за најбољи научноистраживачки и стручни рад студената у 2019. години

Универзитет у Београду сваке године награђује по један најбољи научноистраживачки и стручни рад студената из сваке групације факултета, израђен у претходној календарској години. На седници Сената 19. фебруара 2020, донета је одлука о расписивању Конкурса за доделу награда за најбољи научноистраживачки и стручни рад студената у 2019. години.

Текст конкурса

Правилник о награђивању студената може се наћи на овој страници.

Рок за пријаву радова је је утврђен Конкурсом (30. март 2020), а рок за достављање пријављених радова Универзитету је 2. април 2020. Напомињемо да су рокови измењени на седници Сената из 2018. у односу на рокове из Правилника.

Писмени, дипломски, семинарски и други студентски радови који представљају наставну обавезу, не могу се подносити на конкурс. Награђени радови се штампају у посебном зборнику, чији је уредник проректор за науку и објављују се на интернет страници Универзитета.

Молимо заинтересоване студенте да радове, у штампаном и електронском облику, доставе проф. др Зорици Станимировић најкасније до 25. марта 2020.

Позивамо студенте Математичког факултета да се пријаве на овај Конкурс. Подсећамо да је награду за најбољи научноистраживачки и стручни рад студената за 2017. годину у групацији природно математичких наука добио наш студент Андрија Костић.

Евентуална питања у вези са Конкурсом могу се послати на zoricast@matf.bg.ac.rs.


Оставите ваш коментар:


(опционо)
(неће бити приказано)Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести