Расписан конкурс за доделу стипендија за студенте Математичког факултета студијског програма Математика, модул Професор математике и рачунарства, пријава од 18. до 30. новембра 2019.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја расписало је Конкурс за доделу 250 студентских стипендија за студенте друге и треће године студија првог степена на више студијских програма који школују студенте за тренутно дефицитарна занимања. Између осталих, конкурс је отворен и за студенте Математичког факултета студијског програма Математика, модул Професор математике и рачунарства.

Додатни услови Конкурса укључују да су кандидати:

- уписани први пут у текућој школској години на другу или трећу годину студија првог степена,
- финансирани из буџета Републике Србије,
- ван радног односа,
- држављани Републике Србије и имају пребивалиште на територији Републике Србије,
- постигли максималну ефикасност током студирања (нису губили ниједну годину, имају положене све испите из претходних година студија и просечну оцену најмање 7,50).

Конкурс је отворен од 18. до 30. новембра 2019. године, а пријаве се подносе Министарству просвете, науке и технолошког развоја, на адресу Немањина 22-26, са назнаком: "Стипендије за недостајућа занимања", а скенирану документацију треба проследити и електронском поштом, на адресу: inicijalnoobrazovanje@mpn.gov.rs.

Више детаља о условима за пријаву на Конкурс, потребним документима и конкурсним обрасцима, критеријумима и поступку избора као и начину исплате стипендија можете прочитати на сајту Министарства просвете науке и технолошког развоја, на страници http://www.mpn.gov.rs/stipendije-mpntr/


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести