Догађај IT@MatF2019, 25.05.2019.

Катедра за рачунарство и информатику Математичког факултета у сарадњи са студентском организацијом OMIKRON  и ове године организује догађај "IT@MatF" на коме ће представници водећих IT компанија, пријатеља Катедре за рачунарство и информатику, представити своје фирме студентима Математичког факултета.

Догађај "IT@MatF2019" биће одржан у суботу 25. 5. од 17 часова у ВХА (и холу испред), у приземљу зграде ПМФ на Студентском тргу: http://poincare.matf.bg.ac.rs/~milan/it_matf/it_at_matf19_v2.pdf Извештаји са претходних скупова вам могу дочарати атмосферу: http://www.racunarstvo.matf.bg.ac.rs/?content=saradnja_sa_it_kompanijama

Ове године своје присуство на догађају потврдило је 28 компанија. У првом, формалном делу догађаја, представници свих компанија ће у пар минута представити своју фирму, пројекте на којима раде, као и оно што нуде студентима: праксе, отворене позиције, летње школе, и сл.  У другом, неформалном делу, компаније ће у холу испред ВХА поставити промотивне штандове на којима ће студенти моћи да, у директном разговору са представницима компанија, добију све потребне информације.

Позивамо све студенте да дођу и присуствују овом занимљивом догађају.

 


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести