Пета летња школа PSI:ML, 3-13.8.2019.

Microsoft развојни центар у Србији и Истраживачка станица Петница организују пету летњу школу машинског учења "Petnica Summer Institute of Machine Learning" (PSI:ML). Летња школа ће се одржати од 3. до 13. августа 2019. године, у Петници.

Ко може да се пријави?

За летњу школу машинског учења могу се пријавити заинтересовани дипломци и студенти основних студија техничких и математичких дисциплина. Охрабрујемо и мотивисане студенте других дисциплина, који желе да науче више о машинском учењу, да се пријаве, а познавање математике и програмирања сматраће се предношћу.

Конкурс је отворен до 28. фебруара 2019. године, а пријава се врши на:
http://psiml.petnica.rs/apply.php

Теме и предавачи

Полазници ће бити у прилици да се кроз интензивна целодневна предавања и радионице упознају са основама машинског учења и да обогате своје знање, како теоријским тако и практичним радом, кроз учешће у групним или индивидуалним пројектима на одабрану тему. У томе ће им помоћи инжењери Microsoft развојног центра у Србији, професори Универзитета у Београду, и други реномирани предавачи из ове области. Неке од тема које ће обухватити овогодишња летња школа су: основе машинског учења, учење без надзора, конволуционе и рекурентне неуралне мреже, учење с подстицајем и бројне друге.

За више информација погледајте страницу: http://psiml.petnica.rs


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести