Потписивање Споразума о сарадњи између Математичког факултета и Војне академије у Београду

У уторак, 27. априла 2010. у сали за конференције Војне академије свечано је потписан Споразум о сарадњи између Математичког факултета Универзитета у Београду и Војне академије у Београду.

Начелник Војне академије, бригадни генерал Младен Вуруна, чија је ужа специјалност међународна сарадња образовних институција,  пожелео је добродошлицу представницима Математичког факултета и истакао да је ово само први корак у сарадњи двеју институција.

Том приликом генерал Вуруна нагласио је да је посебно занимљива чињеница што је иницијатива за остваривање сарадње потекла управо од кадета Војне академије са жељом да продубе постојећа и стекну нека нова знања када је у питању краљица међу наукама.

Потписивању су присуствовали представници Математичког факултета: декан, проф. др Миодраг Матељевић, продекан за наставу, др Владимир Филиповић, продекан за науку, др Зорица Станимировић и менаџер за односе са јавношћу, Сања Косановић и представници Војне академије: начелник, бригадни генерал, доцент др Младен Вуруна, продекан за планирање и организацију наставе, потпуковник доцент др Бобан Ђоровић, представник Катедре за природно-математичке и техничке науке, др Љубомир Гиговић и представници Студентског парламента.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести