Отворен Еразмус+ КА1 конкурс за размену са State University of Applied Sciences у Плоку, Пољска

Обавештавамо Вас да је, на основу интеринституционалног споразума потписаног у оквиру Еразмус+ КА 1 програма, потписаног између Универзитета у Београду и State University of Applied Sciences (Plock, Poland), отворен конкурс за пријаву за мобилност студената, наставника и административног особља са Универзитета у Београду на партнерском универзитету у Пољској. Конкурс обухвата више области, а за Математички факултет је интересантна област бр.06 - Information and Communication Technologies (ICTs).

Датум почетка пријаве кандидата: 24.08.2018. у 00:00
Рок за пријаву кандидата истиче: 01.10.2018. у 17:00

Информације о отвореном конкурсу и услови конкурисања могу се наћи на Mobion платформи http://mobion.bg.ac.rs, у секцији Open calls.

Списак неопходне документације и упутства за конкурисање такође се налазе на платформи Mobion, у секцијама Required documents i How to apply.

Студенти који намеравају да конкуришу за размену требало би да се јаве маилом координаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs)


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести