Отворени Еразмус+ КА1 конкурси за размену са универзитетима у Немачкој, Аустрији, Словенији и Хрватској

Обавештавамо Вас да је, на основу интеринституционалних споразума потписаних у оквиру Еразмус+ КА 1 програма, отворено више Еразмус+ КА1 конкурси за размену са неколико универзитета у Немачкој, Аустрији, Словенији и Хрватској.

Предвиђени период боравка на партнерским универзитетима за студенте је од 1. марта 2019. до 15. јула 2019. године, а за наставнике и административно особље од новембра 2018. до 31. јула 2019. године.

Информације о отвореним конкурсима и трајању сваког од појединачних конкурса могу се наћи на Mobion платформи http://mobion.bg.ac.rs, у секцији Open calls.

Списак неопходне документације и упутства за конкурисање такође се налазе на платформи Mobion, у секцијама Required documents и How to apply.

Додатне информације и упутства у вези са овим конкурсима које смо добили из Сектора за међународну сарадњу УБ могу се преузети овде.

Студенти који намеравају да конкуришу за размену требало би да се јаве мејлом координаторима за међународну сарадњу Математичког факултета, Драгани Илић (dilic[at]matf.bg.ac.rs) и Зорици Станимировић (zoricast[at]matf.bg.ac.rs).


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести