Семинар Методологија истраживања на Универзитету у Београду, 14. јун 2017.

Универзитет у Београду организује семинар "Методологија истраживања", који ће се одржати 14. јуна 2017. године са почетком у 10 часова у свечаној сали Ректората, Студентски трг 1.

Семинар се организује као једна од активности пројекта "Enhancement of HE Research Potential Contributing to Further Growth of the WBC Region" (Re@WBC) из програма Еразмус+. Висе информација о пројекту може се наћи на страни http://rewbc.ni.ac.rs/

Учесници Семинара ће имати могућност да се пријаве и за семинар у организацији Универзитета у Крагујевцу намењеном едукацији младих истраживача. Циљ је упознавање младих истраживача са добром праксом реномираних европских универзитета у следећим областима:
-писање пројеката и пројектни менаџмент
-етика у истраживању
-предузетништво.

Семинар ће се одржати 11. и 12. септембра 2017. у Крагујевцу. Све трошкове пута и смештаја сноси Универзитет у Београду.

Пријава за Семинар на Универзитету у Београду траје до 12.06.2017. године до 17 часова. Неопходно је попунити пријавни лист и послати је електронским путем на sseslija@tmf.bg.ac.rs. Није неопходно потписивати пријаву.


Нажалост није могуће оставити коментар.

Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести