Почетак наставе у школској 2021/22.

Настава на Математичком факултету у првом семестру школске 2021/22. године одржаваће се на исти начин као у протеклој школској години – онлајн уз могућност комбиновања са класичном организацијом наставе, према распореду часова и уз поштовање свих препоручених мера здравствене заштите.

Настава за студенте основних студија почиње у понедељак 4. октобра 2021. године.
Обавештења о појединачним курсевима биће доступна на веб страницама наставника, одн. сарадника или ће их студенти добијати на своје званичне е-адресе, преко ИС СтудИнфо (Хипатија).

Настава за студенте мастер студија почиње у понедељак 11. октобра 2021. године.

Постоји могућност да се настава на даљину организује и у факултетским учионицама. У том случају, часовима могу да присуствују и студенти, и то искључиво по договору са наставником или према распореду који наставник одреди. За групе са малим бројем студената, може се организовати и класична настава, уз претходни договор између наставника и студената.

Уколико наставник не држи час у учионици, на час може да позове и „учионицу“ (адреса учионице је следећег облика: webex_imeUcionice[at]matf.bg.ac.rs). Покретање Webex часа на наставничком рачунару прихватиће неко из Рачунарске лабораторије, или неко од присутних студената. На тај начин ће студенти из учионице моћи да прате наставу на платну пројектора. Студенти могу да прате наставу на факултету и са својих електронских уређаја, користећи факултетски интернет.

Наставник једини има право да сними свој час и постави снимак да буде јавно доступан. Строго је забрањено свако снимање, објављивање и приказивање, односно прављење фотографског, филмског, звучног и било ког другог снимка часа (предавања, вежби или практикума) предметног наставника, одн. сарадника без његовог знања и пристанка.

Техничка упутства о онлајн настави доступна су на
http://alas.matf.bg.ac.rs/?cont=manuals
За сва техничка питања можете писати Рачунарској лабораторији на admin[at]matf.bg.ac.rs

Свима желимо успешну нову школску годину.
Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести