Konačna rang lista kandidata i satnica za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini

Objavljena je konačna rang lista kandidata za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini. Listu možete preuzeti ovde.

Objavljena je satnica dolazaka kandidata za upis na osnovne akademske studije. Molimo vas da je pročitate i ispoštujete svoj termin.

Upis će biti održan 26. septembra 2023. godine po konačnoj rang listi.

Prilikom dolaska na upis potrebno je:

  • doneti popunjen indeks u skladu sa uputstvom. Indeks je moguće kupiti i popuniti na Fakultetu.
  • doneti dve iste fotografije formata 3,5 h 4,5 centimetra i jednu istu takvu fotografiju u elektronskom obliku (pod elektronskim oblikom podrazumeva se fotografija u jpg ili png formatu (600 dpi) ) dodati na portal Veb prijave u delu ,,Prilaganje potrebnih dokumenata i pregled priloženih”.

Upis će biti sproveden kroz nekoliko koraka:

     1. Prozivka – održava se u zgradi Matematičkog fakulteta, Studentski trg 16, IV sprat, ispred kancelarije 708.

Na prozivci (prema unapred definisanoj satnici)  kandidat bira:  studijski program  i odgovarajući modul na kome ima slobodnih mesta. Tom prilikom se određuje status kandidata (budžet ili samofinansiranje).

     2. Uplata troškova upisa i školarine

Prilikom popunjavanja uplatnice podsećamo sve kandidate da obavezno unesu model plaćanja 97 i poziv na broj koji su dobili prilikom prijavljivanja na konkurs, i mogu ga u svakom trenutku videti u veb prijavi u delu ,,Vaša lista poziva na broj - Septembar 2,2023" - Školarina pri upisu.

Kandidati koji prethodno nisu izvršili odgovarajuće uplate (za troškove upisa 1000,00 rsd, univerzitetsku taksu 100,00 rsd i za samofinansirajuće studente prva rata školarine u iznosu od 40.000,00 rsd) moći će to da urade na blagajni Fakulteta (uz proviziju od 2%.), koja će za potrebe upisa biti u kancelariji 707, IV sprat. Kartice se ne primaju na blagajni Fakulteta.

      3. Provera dokumenata za upis i upis - kancelarija 708, IV sprat

Nakon rezervacije studijskog programam i modula i eventualne uplate na blagajni Fakulteta vrši se provera dokumenata, uplatnica i ispravnost popunjenog indeksa.

      4. Preuzimanje indeksa –  kancelarija 709, IV sprat

Posle završenog upisa, kandidati preuzimaju indekse ispred kancelarije.


Više detalja o potrebnim dokumentima možete pronaći na sajtu https://upis.matf.bg.ac.rs/Nažalost nije moguće ostaviti komentar.

Vesti i dešavanja

Aktivnosti na seminarima

sve vesti