Probni prijemni i pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz matematike 2023/2024

Matematički fakultet za buduće studente organizuje časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike i probni prijemni ispit. Pripremna nastava počela je 21.1.2023. i trajaće do 10.6.2023. godine.

Raduje nas veliki odziv budućih kolega i zahvalni smo na ukazanom poverenju da upravo sa nama realizuju pripreme za polaganje prijemnog ispita iz matematike.
Onlajn prijavljivanje za pripremnu nastavu je završeno.

Probni prijemni ispit biće održan 17.6.2023. godine. Za polaganje prijemnog ispita se mogu prijaviti i buduće kolege koje nisu pratile pripremnu nastavu.

PRIJAVE ZA PROBNI PRIJEMNI SU OTVORENE DO 10.6.2023.

Probni prijemni ispit odražaće se u prostorijama na četvrtom i petom spratu Matematičkog fakulteta (adresa: Studentski trg 16). Ispit sadrži 20 zadataka, a rezultati će biti objavljeni 24 sata nakon polaganja. Cena polaganja probnog prijemnog ispita je 3000 dinara.

Na sajtu http://pripremna.matf.bg.ac.rs/ možete videti oblasti koje su obuhvaćene na prijemnom ispitu. Takođe informacije tokom cele pripremne nastave biće iznova ažurirane pa vas pozivamo da pratite sajt.Nažalost nije moguće ostaviti komentar.