Сајам послова и пракси - Math&Co у организацији Студентске уније математичара СУМА

Pritisak potrebe za originalnošću potiskuje kreativne i otvorene na sam vrh piramide. Inovacija je karta za putovanje ka tom vrhu, pa te zbog toga pozivamo da prisustvuješ drugom po redu besplatnom sajmu poslova i praksi “Math&Co. - Without innovation we cannot advance!”, u organizaciji Studentske unije matematičara “SUMA”.

U Beogradu, 10. decembra 2022. godine u trajanju od 11.00 do 15.00 časova, održaće se besplatani sajam poslova i praksi u prostorijama Matematičkog fakulteta, u ulici Svetog Nikole 39.

Kompanije koje diktiraju pravac razvoja matematike i informatike prikazaće način njihovog funkcionisanja, kao i iskustvo koje rad u njihovim timovima pruža. Predstavnici kompanija će imati privilegiju da prepoznaju i odaberu najbolje studente tokom Company Circle-a, ali i panel diskusija. Poveži se sa poslodavcima i kompanijama i proširi svoje vidike i znanja iz različitih sfera!

Na panel diskusije se možeš prijaviti na našem sajtu, a za sam sajam nije potrebna prijava.

U prijavi na panel diskusije sa kompanijama partnerima možeš ostaviti CV kako bi došao/la do novog poslodavca, prakse ili posla! Zbog ograničenog broja mesta prijava za panel diskusije je neophodna.


Sve neophodne informacije vezane za projekat u narednom periodu možete naći na našem sajtu https://www.sumamatf.rs/ i Instagram profilu @suma_matf .



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.