'Savremena matematika i primene – AfterMath' u organizaciji Studentske unije matematičara 'SUMA'

Studentska konferencija „Savremena matematika i primene – AfterMath“ održaće se od 28. do 31. oktobra 2021. godine u Studentskom kompleksu „Palić“ na Paliću.


Pred Vama je prilika da uz pomoć stručnjaka iz kompanija Quantox Technology, Globos osiguranje, Seven Bridges i Mad Head Games, te cenjenih profesora sa našeg fakulteta i gostujućih predavača načinite bitan korak na putu svog razvoja i karijere. Svi oni su spremni da svoje znanje i ekspertizu podele i prenesu na Vas.

Akademske aktivnosti pokrivaju sledeće oblasti izučavanja: softverski inženjering, objektno-orijentisano programiranje, aktuarstvo i finansije, statističke modele i vremenske serije, geometriju, astronomiju... Teme obuhvataju najzanimljivija i najaktuelnija dostignuća iz svake od navedenih oblasti. Pored pomenutog, studenti će imati priliku da učestvuju i u soft skills radionicama, koje imaju za cilj da razviju neformalnih veština (priprema i pisanje CV-ja, priprema za razgovor za posao i sl.) neophodnih za zapošljavanje i uspešnu karijeru. Takođe, predstavnici kompanija partnera će organizovati simulacije intervjua za zapošljavanje kao i company circle u okviru kojih će studenti moći da se upoznaju o načinu poslovanja vodećih kompanija na našem tržištu i predstave se na probnom razgovoru za posao.

Ne propustite priliku da se družite sa kolegama iz cele Srbije koji su zainteresovani za matematiku i njene primene. Hajde da zajedno razmenimo iskustva i steknemo nova znanja i prijateljstva.

Prijave za konferenciju „Savremena matematika i primene – AfterMath“ biće otvorene 17. septembra 2021. godine u 20.00 časova na sajtu Studentske unije matematičara „SUMA“: http://www.sumamatf.rs. Broj mesta je ograničen, te stoga u 20.00 časova  posetite naš sajt gde ćete pronaći sve dodatne informacije i pošaljite nam svoju prijavu i osigurajte učešće na AfterMath 2021.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.