Događaj IT@MatF2019, 25.05.2019.

Katedra za računarstvo i informatiku Matematičkog fakulteta u saradnji sa studentskom organizacijom OMIKRON  i ove godine organizuje dogadjaj "IT@MatF" na kome će predstavnici vodećih IT kompanija, prijatelja Katedre za računarstvo i informatiku, predstaviti svoje firme studentima Matematičkog fakulteta.

Dogadjaj "IT@MatF2019" biće održan u subotu 25. 5. od 17 časova u VHA (i holu ispred), u prizemlju zgrade PMF na Studentskom trgu: http://poincare.matf.bg.ac.rs/~milan/it_matf/it_at_matf19_v2.pdf Izveštaji sa prethodnih skupova vam mogu dočarati atmosferu: http://www.racunarstvo.matf.bg.ac.rs/?content=saradnja_sa_it_kompanijama

Ove godine svoje prisustvo na dogadjaju potvrdilo je 28 kompanija. U prvom, formalnom delu dogadjaja, predstavnici svih kompanija će u par minuta predstaviti svoju firmu, projekte na kojima rade, kao i ono što nude studentima: prakse, otvorene pozicije, letnje škole, i sl.  U drugom, neformalnom delu, kompanije će u holu ispred VHA postaviti promotivne štandove na kojima će studenti moći da, u direktnom razgovoru sa predstavnicima kompanija, dobiju sve potrebne informacije.

Pozivamo sve studente da dodju i prisustvuju ovom zanimljivom dogadjaju.

 



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.