Konferencija CODEstantine, Niš, 22-23.3.2019.

NoLimitHub (http://nolimithub.com/) po četvrti put organizuje konferenciju CODEstantine koja će biti održana 22. i 23. marta 2019. u hotelu „Tami Residence“ u Nišu.

Konferencija ima za cilj upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima. Konferencija okuplja IT stručnjake, preduzetnike i entuzijaste.

CODEstantine konferencija je najveća konferencija u južnoj Srbiji namenjena iskusnim programerima, budućim programerima, kao i studentima programiranja. Učesnici će dobiti priliku da unaprede svoje veštine, upoznaju se sa najnovijim tehnološkim trendovima, kao i da uspostave kontakte sa iskusnim programerima i predstavnicima vodećih IT kompanija. U prethodna tri izdanja, konferencija je uspela da okupi više od 500 učesnika i preko 30 izlagača.

CODEstantine konferencija

Pozivamo sve zainteresovane studente, nastavnike i saradnike da se prijave za učešće na ovoj konferenciji. Više informacija o konferenciji (i prijava):

https://codestantine.com/

Broj mesta je ograničen. Za studente Matematičkog fakulteta organizatori su obezbedili tri besplatne karte. Studenti koji su zainteresovani za učešće na ovoj konferenciji i žele da preuzmu ove besplatne karte treba da se što pre (a najkasnije do 20.2.2019) prijave putem ankete:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXZa162b1D0nSU67MCgAg9xpPKMz_vW3BjJnuqH-tDvsxvSA/viewform

Nakon selekcije, studenti kojima su dodeljene besplatne karte biće kontaktirani radi dalje procedure.

Studenti koji žele da učestvuju u radu konferencije moći će prijave na sajtu konferencije i obezbede sebi karte po pristupačnim cenama.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.