Seminar Metodologija istraživanja na Univerzitetu u Beogradu, 14. jun 2017.

Univerzitet u Beogradu organizuje seminar "Metodologija istraživanja", koji će se održati 14. juna 2017. godine sa početkom u 10 časova u svečanoj sali Rektorata, Studentski trg 1.

Seminar se organizuje kao jedna od aktivnosti projekta "Enhancement of HE Research Potential Contributing to Further Growth of the WBC Region" (Re@WBC) iz programa Erazmus+. Vise informacija o projektu može se naći na strani http://rewbc.ni.ac.rs/

Učesnici Seminara će imati mogućnost da se prijave i za seminar u organizaciji Univerziteta u Kragujevcu namenjenom edukaciji mladih istraživača. Cilj je upoznavanje mladih istraživača sa dobrom praksom renomiranih evropskih univerziteta u sledećim oblastima:
-pisanje projekata i projektni menadžment
-etika u istraživanju
-preduzetništvo.

Seminar će se održati 11. i 12. septembra 2017. u Kragujevcu. Sve troškove puta i smeštaja snosi Univerzitet u Beogradu.

Prijava za Seminar na Univerzitetu u Beogradu traje do 12.06.2017. godine do 17 časova. Neophodno je popuniti prijavni list i poslati je elektronskim putem na sseslija@tmf.bg.ac.rs. Nije neophodno potpisivati prijavu.



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.