Predavanje Moderne Web i Front-end tehnologije

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom "Youngculture d.o.o" organizuje predavanje na temu „Moderne Web i Front-end tehnologije“. Predavanje će se održati u petak 24. aprila od 11.30 do 14h, na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, u sali 59.

Nastavlja se druženje sa zaposlenima iz kompanije "Youngculture". Ovog puta će vas Senior Software Engineer Žarko Šušnjar uz kratak osvrt na istoriju razvoja interneta, web strana i aplikacija, upoznati sa tehnologijama, tehnikama i rešenjima koja su dovela do onih koje se koriste danas.

Kako se Front-end tehnologije menjaju iz meseca u mesec, vrlo je važno poznavanje nekadašnjih rešenja i njihovih dobrih i loših osobina koje su dovele do stvaranja novih, koje će, opet, zbog svojih mana biti zamenjena u bliskoj budućnosti.

Učesnici će imati priliku da čuju više o razvoju modernih korisničkih interfejsa web aplikacija, kako su Front-end inženjeri postali danas veoma traženi da tržištu rada, zašto je front-end razvoj mnogo dinamičniji i zanimljiviji od razvoja web servisa ili baza podataka i kako uvek biti u toku i ostati konkurentan na tršištu rada.

Predavanje je prvenstveno namenjeno studentim završnih godina i diplomiranim studentima Elektrotehničkog, Matematičkog i Fakulteta organizacionih nauka, ali i drugima zainteresovanim za razvoj karijere u oblasti informacionih tehnologija.

Ovo je drugo u nizu predavanja koji se realizuje u saradnji sa kompanijom "Youngculture d.o.o" tokom 2015. godine na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu u okviru programa Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu "Lekcije iz prakse".

Program "Lekcije iz prakse" predstavlja ciklus predavanja, radionica i drugih aktivnosti koje se realizuju tokom godine u saradnji sa poslodavcima – korisnicima usluga Centra. Zamišljen je tako da uvaži interesovanja studenata i diplomaca pojedinih fakulteta i omogući im da u neposrednom kontaktu sa različitim poslodavcima dobiju važne savete i smernice koje će im olakšati proces zapošljavanja i uvođenje u svet rada.

Obavezno je prijavljivanje zbog ograničenog broja mesta. Molimo popunite upitnik za prijavu na linku:
https://docs.google.com/forms/d/1ntxJZYf51GC9TYk0dpdnnBIrewpyJ-qux_axIAizJ40/viewform?c=0&w=1



Nažalost nije moguće ostaviti komentar.