Конкурс за финансирање учешћа студената Математичког факултета на научним и стручним скуповима из области Рачунарства и информатике у земљи и иностранству

Комисија за расподелу финансијских средстава, у оквиру партнерства Математичког факултета и Развојног центра компаније Microsoft, донела је одлуку о додели 150.000,00 динара за учешће студената на научним и стручним скуповима.

Због високог квалитета поднетих пријава, Развојни центар компаније Microsoft донео је одлуку да уплати још 60.000,00 динара (укупно 210.000,00 динара) као додатна финансијска средства у оквиру партнерства Математичког факултета и Развојног центра компаније Microsoft у стручном усавршавању талентованих студената, а која ће бити додељена свим изабраним студентима тако да им у потпуности буду покривени трошкови учешћа на конференцијама.

Одлука о резултатима конкурса за финансирање учешћа студената Математичког факултета на научним и стручним скуповима из области рачунарства и информатике у земљи и иностранству

Студенти којима су додељена средства у обавези су да након конференције доставе доказ учешћа на скупу, као и да јавно представе искуства и знања која су стекли на конференцији.

За додатне информације обратити се имејлом на:
konkurs_ms_2016@matf.bg.ac.rs

Предмет конкурса представља расподела средстава у оквиру партнерства у стручном усавршавању талентованих студената, за финансирање учешћа студената Математичког факултета на научним и стручним скуповима из области Рачунарства и информатике у земљи и иностранству.

Финансирање се остварује за научне и стручне скупове из области рачунарства и информатике, који су одржани или се одржавају у периоду 01.06.2016. - 01.06.2017.

Укупан фонд конкурса: 150.000,00 динара

Детаљне информације о конкурсу


За додатне информације можете се обратити мејлом на:
konkurs_ms_2016@matf.bg.ac.rs


Вести и дешавања


Активности на семинарима

све вести